Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 109 km

Weer beroving Bermweg Oost-Souburg

Toegevoegd: 04-07-2018, 10.51 uur
Weer beroving Bermweg Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Op de Bermweg in Oost-Souburg heeft dinsdagavond in de buurt van het NS-station een gewapende beroving plaatsgevonden.


Het incident gebeurde rond 23.30 uur. Een 18-jarige inwoner uit Oost-Souburg werd door twee mannen van een tasje beroofd. De daders bedreigden het slachtoffer met een mes, sloegen hem en gooiden hem op de grond. Het tweetal rende met de buit weg richting de Zeewijksingel.

Half juni werd op vrijwel dezelfde plaats ook iemand het slachtoffer van een straatroof. Of er een verband is, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (4-7-2018 om 17:17)
Signalement graag?
Ard (4-7-2018 om 17:00)
Neem aan dat het slachtoffer ook de daders gezien heeft, dus een beschrijving van de daders zou wel op zijn plaats zijn om het hier ook te vermelden. Want er rijden wel eens meer mensen over deze weg. Zodat mensen erop kunnen letten. Misschien staan ze er wel vaker...
Kees (4-7-2018 om 12:46)
Signalement zou makkelijk zijn.
Cookie-instellingen beheren