Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Pistool en munitie gevonden in woning Vlissingen

Toegevoegd: 04-07-2018, 12.07 uur
Pistool en munitie gevonden in woning Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Tijdens een doorzoeking in een woning in de Vlissingse wijk Westerzicht heeft de politie dinsdagavond een pistool in beslag genomen.


Agenten doorzochten rond 19.00 uur de woning en troffen zowel het vuurwapen als munitie aan. Deze werden in beslag genomen. De bewoner werd aangehouden.

De man is voor verhoor en verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Daar is hij ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KeeK (4-7-2018 om 14:32)
Echt goed bezig laatste tijd Politie.. Snap jullie te weinig agenten hebben maar laatste tijd is er meer controle en worden er meer gepakt.. Nog lang niet genoeg maat het gaat de goede kant..Mochten jullie maar een razzia houden in westerzicht bossenburg en bloemenbuurt..Wat je daar allemaal wel niet zou vinden, begin maar met meer drugscontrole's en dan gelijk bij de mensen thuis controleren.. Uitkeringen checken en al die 'bekende' types controleren en ook de auto's gelijk checken.. Er rijden er zat rond die niet verzekerd zijn en geen rijbewijs hebben en blowen snuiven en achter stuur kruipen, samenwonen en dubbel uitkering vangen.. Pakken die gasten ze zijn hier veel te slap geweest de laatste 20 a 30 jaar.. Actie, goed gedaan man !
Kees (4-7-2018 om 12:45)
Mooi, weer wat van die troep van de straat! Geef de eigenaar maar 25 jaar eenzame opsluiting!! Aanpakken dat tuig.
Cookie-instellingen beheren