Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 179 km

Revolver en kogels ontdekt bij controle

Toegevoegd: 04-07-2018, 16.52 uur
Revolver en kogels ontdekt bij controle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen heeft de politie woensdagmorgen een vuurwapen en munitie aangetroffen. Twee mannen werden aangehouden.


De vondst werd gedaan tijdens het controleren van een voertuig. Volgens de politie zijn de revolver en kogels in beslag genomen. De beide inzittenden werden direct aangehouden.

De verdachten zijn inwoners van 26 en 49 jaar, beiden afkomstig uit Vlissingen. Ze zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex overgebracht, waar zij worden verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (6-7-2018 om 18:09)
Heel goede actie van medewerkers politie.
X (6-7-2018 om 15:01)
Een crimineel vraagt niet om geaccepteerd te worden in de maatschappij, en doet ook niet mee in de maatschappij. Dus vind de opmerking van Pieter beetje vreemd en vaag... “En het ook voor hun eigen gemeenschap steeds moeilijker maken om aansluiting te vinden in de maatschappij” Ik denk en weet wel zeker dat iemand met dezelfde huidskleur als deze pistool dragers niet verantwoordelijk is of de verantwoordelijkheid hoort te dragen voor dit soort lui, puur omdat ze dezelfde huidskleur hebben. Maar je begreep mij de eerste keer al wel, racisme is niet acceptabel, ook niet in verkapte vorm zoals Pietertje dat probeert te brengen.
@ x (6-7-2018 om 06:58)
Wat zeg je nou eigenlijk? Want je reactie slaat echt nergens op. Hahahah idd, mensen met de juiste instelling lopen niet rond met wapens... Dus wat is nu je punt?
X (5-7-2018 om 10:06)
@Pieter, beetje dubbel en tegenstrijdig wat je daar zegt, ten eerste deze mensen zoeken geen aansluiting bij jou of mij of de maatschappij, dat is ook een reden waarom ze zijn aangehouden met verboden wapenbezit. Degene die wel aansluiting zoeken of gewoon werk zoeken werk hebben of studie en scholing of stage, hebben geen pistooltjes thuis. Dus ik vind jouw reactie een beetje vreemd, en dan alsnog te eindigen met ik heb het niet over afkomst of kleur. Een Holleeder zoekt bij jou of ons geen aansluiting en zal daar ook niet over klagen dat hij niet geaccepteerd wordt.
Pieter (4-7-2018 om 19:21)
Zal wel lekker spul zijn. Jammer dat zulke lui van Vlissingen een aso stad maken en het ook voor hun eigen gemeenschap steeds moeilijker maken om aansluiting te vinden in de maatschappij. Maar het klagen dat ze niet geaccepteerd worden kunnen ze wel heel goed. Voor de zuurpruimen.... ik heb het niet over kleur of afkomst maar over de groep mensen die niet mee WILLEN doen. Was trouwens wel een strakke actie van de politie!
Anoniem (4-7-2018 om 17:46)
Ik wil niemand discrimineren of generaliseren hoor , maar ik denk dat er zoveel wapens zijn in Vlissingen alleen al om heel Zeeland te voorzien van een vuurwapen. Met deze regelgeving zal niemand maar dan ook niemand zich er wat van aantrekken en de verkeerde mensen zijn tegenwoordig allemaal gewapend. En de goede eerlijk mens mag als toekomstig schietschijf dienen.
Cookie-instellingen beheren