Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
107 files van totaal 445 km

Fietsers ten val op Boulevard Vlissingen

Toegevoegd: 05-07-2018, 11.09 uur
Fietsers ten val op Boulevard Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Boulevard Evertsen in Vlissingen is woensdagavond een fietser gewond geraakt na een bijna-botsing met een fietsster.


De twee naderden elkaar rond 18.00 uur over het trottoir en moesten beiden uitwijken om een botsing te voorkomen. De twee raakten hierdoor ten val. Twee strandwachten verleenden eerste hulp. Eén van de fietsers, een 77-jarige Vlissinger, werd door de ambulancedienst onderzocht en vervolgens naar huis gebracht.

De fietsster, een 15-jarig meisje uit Vlissingen, had alleen wat blauwe plekken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (8-7-2018 om 09:48)
Het is heel goed te doen voor de auto’s en fietsers op de boulevard en in de binnenstad, mits men zich aan de regels houd.
Volkswagen (6-7-2018 om 10:19)
Pim, Wij leven in Nederland, hier voelen fietsers zich 'Koning Der Weggebruikers' Dit ook op het boulevard.. als je ziet op welk stukje weghelft een auto zich moet manouvreren om tegemoet komende fietsers die ruim de weg bezetten door met 2 a 3 wijd naast elkaar te fietsen.. verbreed het stukje weg van de boulevard en leg er een mooie fietspad. eind goed al goed.
AntiGSM (6-7-2018 om 08:52)
Fietsers rijden overal dus ook op trottoir. Ze lappen werkelijk alle mogelijke regels aan de laars, ze geven nergens richting aan, snijden stukken af en rijden ook in de bebouwde kom veel te hard, maar ja een fietser mag alles (appen en met dopjes muziek luisteren) en wordt nooit gepakt en zijn helaas super beschermt door de Nederlandse wetten. Zo gauw ze dan vallen of een ongeluk hebben (en dat gebeurt steeds meer) dan gaat gelijk het vingertje richting automobilist. Je zou eens moeten zien wat wij als automobilist hele dagen voor toeren uit moeten halen om fietsers te ontwijken die allerlei domme dingen uithalen.
Pim (5-7-2018 om 23:33)
Mischien omdat een hele hoop auto’s dat lrincipe duidelijk niet snappen. Te hard en midden op de weg rijdend. Hou mijn hard vast wanneer ik met mijn kids daar fiets...
Renata (5-7-2018 om 16:11)
Op de boulevard zijn auto’s ‘te gast’. Waarom dan op het trottoir fietsen?
Cookie-instellingen beheren