Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Eigenaar aangetroffen kluis achterhaald

Toegevoegd: 05-07-2018, 17.27 uur
De kluis werd opgevist bij Het Sas.
De kluis werd opgevist bij Het Sas.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - De eigenaar van de kluis die gisteren werd aangetroffen bij Het Sas in Wilhelminadorp is achterhaald. Dat meldt de politie.

Volgens de politie is de eigenaar iemand uit Heinkenszand. Hij heeft in 2017 aangifte gedaan van een diefstal uit zijn bedrijf. Hierbij werd ook de kluis buitgemaakt.

De inhoud van de kluis is aan de man teruggegeven, de kluis zelf wordt vernietigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thomas (7-7-2018 om 17:29)
Als de kluis er pas een jaar in zou liggen, zou die er volgens mij nog niet zo verroest uitzien. Zeker niet in zoet water.
Ta (6-7-2018 om 19:41)
Wij vinden het ook heel bijzonder. Nadat we melding hebben gedaan, is er gezegd dat er contact opgenomen zou worden. Dat is niet gebeurd. We hebben zelf weer gereageerd ivm dit bericht... maar het laatste bericht is niet eens gelezen door de politie
van wie (5-7-2018 om 20:20)
De politie heeft de kluis terug gegeven aan de eigenaar die in 2017 aangifte deed.... Nu is er nog een eigenaar? Welke zichzelf heeft gemeld na de vondst? Apart..... ben nu wel benieuwd wie de rechtmatige eigenaar is. Krijgt deze kluis een staartje?
Ta (5-7-2018 om 17:51)
Deze kluis is jaren geleden gestolen bij een inbraak in vlissingen. Aangezien we de inhoud herkenden hebben wij gelijk een melding bij de politie gedaan en deze zouden contact opnemen. Dit is nog niet gebeurd en daarom zijn we een beetje verbaast over dit bericht .