Grote brand appartementencomplex Serooskerke

Toegevoegd: 05-07-2018, 21.40 uur

Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - In een appartementencomplex boven de EMTÉ-supermarkt in Serooskerke (W) heeft vanavond een grote brand gewoed. Niemand raakte gewond.

De brand in het appartementencomplex aan het Herdershof ontstond rond 20.50 uur in een berging. Ter plekke stonden twee scootmobiels in brand. Deze konden al snel door de brandweer worden geblust. Er kwam echter flink wat rook vrij en daarom moest een deel van het gebouw worden ontruimd.

Er werden meerdere ambulanceteams opgeroepen maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt. Rond 21.30 uur werd het sein 'brand meester' gegeven. De brandweer is nog aan het ventileren. Salvage wordt ingezet voor het helpen bij het afhandelen van de schade.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaapverkeer (5-7-2018 om 22:35)
Branden scootmobiels spontaan(slechte batterijen bijv.) of is hier meer aan de hand?