Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

18 Maanden cel geëist voor overvaller

Toegevoegd: 05-07-2018, 22.51 uur
Politieagenten na de overval in het tankstation.
Politieagenten na de overval in het tankstation.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 45-jarige A.C. uit Vlissingen is donderdag en celstraf van achttien maanden waarvan twaalf voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar geëist. Ook moet A. onder toezicht van de reclassering komen te staan en moet hij worden behandeld.

A. wordt ervan verdacht dat hij op 25 februari in Middelburg geprobeerd heeft een vrouw van haar tas te beroven, dezelfde dag een vrouw die haar plastic tas in een vuilcontainer wilde gooien van die tas met afval heeft beroofd en 's avonds in Vlissingen geprobeerd heeft een tankstation te overvallen. 
 
Deskundigen hebben vastgesteld dat A. lijdt aan schizofrenie. A. kreeg in 1995 voor vijf overvallen/afpersingen tbs opgelegd, werd in 2013 veroordeeld tot opname in een psychiatrische inrichting voor eveneens een overval. 
 
Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750