Geen wapens gevonden na bedreiging Kloetinge

Toegevoegd: 06-07-2018, 14.13 uur

Eén persoon werd ter plekke aangehouden.
Eén persoon werd ter plekke aangehouden.
1
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - De politie heeft geen wapens aangetroffen tijdens de doorzoeking na een melding van een bedreiging gisteren in Kloetinge.

Omstreeks kwart voor negen werd de politie gebeld met de melding dat aan het Geertesplein iemand zou zijn bedreigd. Daarbij zouden een mes en een vuurwapen zijn gebruikt. Vanwege de ernst van de melding worden diverse eenheden naar het Geertesplein gestuurd. Dit werd vervolgens gedeeltelijk afgezet en de bewoners van het pand, dat kamersgewijs verhuurd wordt, werden verzocht via de achterzijde weg te gaan.

Een 38-jarige man uit Kloetinge is als verdachte aangehouden. De 32-jarige melder is op het bureau aangehouden. Volgens de politie blijken de twee verwikkeld te zijn in een langslepende ruzie waarbij zij elkaar regelmatig te lijf gaan. "Een flinke inname van alcohol heeft zeker bijgedragen aan deze escalatie. Omdat bij de mannen geen vuurwapen en een mes zijn aangetroffen hebben agenten twee appartementen doorzocht. Er is echter niets gevonden", aldus de politie.

De verdachten zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar een politiecellencomplex.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750