Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweer bevrijdt gewonde uit auto

Toegevoegd: 06-07-2018, 16.09 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - De brandweer heeft vrijdagmiddag in Oud-Vossemeer iemand bevrijd na een verkeersongeval. Zeker één persoon raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 14.40 uur op de kruising van de Roolandseweg met de Hogeweg, de Rijkebuurtseweg en de Duivekeetseweg. Er was sprake van een botsing tussen twee personenauto’s. Eén belandde op zijn kop. De brandweer heeft de inzittende hiervan even na 15.00 uur bevrijd. Deze is per ambulance afgevoerd. Of er nog meer mensen gewond zijn geraakt, is niet bekend.

De brandweer heeft het wegdek gereinigd en de verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan. Een bergingsbedrijf is opgeroepen om de beide voertuigen te takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren