Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe regen of een bui. Morgen (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde man op visboot Vlissingen

Toegevoegd: 06-07-2018, 19.24 uur
De man is per ambulance afgevoerd.
De man is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De ambulancedienst heeft vrijdagavond in de haven van Vlissingen een gewonde van boord van een visboot gehaald.

De man had beenletsel en moest voor nader onderzoek naar het ziekenhuis. Hierop werden rond 18.00 uur de hulpdiensten ingeschakeld. De visboot is vanaf de Westerschelde naar de Poseidonsteiger in de Vlissingse Buitenhaven gevaren. Daar stond bij de Westerhavenweg een ambulanceteam gereed.

Het bleek niet eenvoudig de man van boord en in de ambulance te krijgen. Hij kon niet zelfstandig lopen en moest daarom onder meer een trap op begeleid worden. Hoe de man het letsel heeft opgelopen is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750