Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Grindweg Westkapelle

Toegevoegd: 06-07-2018, 22.57 uur - Update: 07-07-2018, 10.07 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Bij een ongeluk op de Grindweg (N288) bij Westkapelle is vrijdagavond iemand ernstig gewond geraakt.


Door onbekende oorzaak raakte rond 22.10 uur ter hoogte van camping Het Hoge Licht een personenauto van de weg. De auto kwam uit de richting van Westkapelle en reed richting Zoutelande. De brandweer werd opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van een beknelling.

De gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Ter plekke werd gas geroken dus daarom heeft de brandweer ter plaatse metingen gedaan. Inmiddels zijn medewerkers van DNWG ter plaatse om de geraakte gasleiding te repareren.

De auto kon rond 23.30 uur worden geborgen. De weg was ook hierna nog lange tijd volledig afgesloten.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (10-7-2018 om 21:42)
los grind misschien op de grindweg ?? flinke klap was dit, alle airbag eruit zie ik... @Ard ik denk dat je gelijk hebt...
Ard (8-7-2018 om 10:29)
Onbekende oorzaak??? Die heeft gewoon te hard gereden en de controle over het stuur verloren. Het is een Mazda6 MPS uitvoering.. Dit is een 2.3l turbo met standaard al 260 PK en als het getuned is gaat hij over de 300PK. En dan is het zeer verleidelijk om hard te rijden...Ik kan het weten want ik heb ook zo'n Mazda6 MPS gehad. Maar de politie zeker vaker controleren op punten waarvan zij weten dat er te hard gereden wordt.. Als de politie het niet aankan kunnen ze altijd flitspalen neerzetten.. Gelukkig is er verder niemand bij betrokken geweest bij het ongeluk
Marco (7-7-2018 om 17:28)
@peter,En het zal nog veel gekker worden hier op Walcheren. Verkeer heeft geen prioriteit meer bij de politie. 'Ze' de verkeershufters, weten dat en voelen zich vogelvrij. Hier in Koudekerke rijden de 'heren' met 100km/u + over de verkeersheuveltjes door het dorp. En er is écht niemand die daar iets tegen gaat doen. We leven in een VRIJ LAND tenslotte.
Popeye (7-7-2018 om 08:55)
En de metingen bij Kloosterboer, hoe waren die benedenwinds? Komen die ooit nog ns uit de mouw?
peter (6-7-2018 om 23:14)
ik reed langs toen was het net gebeurd, er stonden al veel mensen op en langs de weg, alsmede enkele auto’s. Kort daarna werd ik in Zoutelande gekleefd door een blauwe polo verlaagd en deze reed als een bezetene door de straat! Heb wel 2 uur op de dijk gelopen van westkapelle naar Zoutelande het lijkt de formule 1 wel zo hard daar gereden word niet normaal.
Cookie-instellingen beheren