Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beveiliger opgepakt na poging doodslag

Toegevoegd: 07-07-2018, 09.59 uur
Beveiliger opgepakt na poging doodslag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RENESSE - De politie heeft een 47-jarige beveiliger uit de gemeente Goeree-Overflakkee aangehouden op verdenking van poging doodslag. Hij zou namelijk op zondag 13 mei een jongen zo stevig hebben aangepakt dat deze kort buiten bewustzijn raakte. De politie is naar hem en een getuige op zoek.


Volgens de politie werkt de verdachte als beveiliger bij een café aan de Hogezoom in Renesse. Op de bewuste zondag vond tegen half één 's nachts voor de deur van het café een gesprek plaats tussen de verdachte en de jongen.

"Kennelijk was deze jongen niet langer welkom in de bar. Op een gegeven moment pakte de beveiliger de jongen dusdanig stevig vast dat deze kort bewusteloos raakte. Toen hij weer bij zijn positieven kwam, verscheen er een meisje dat tussen hem en de portier ging staan. Daarna pakte de jongen zijn fiets die tegen de gevel van het café stond en reed hij weg richting het centrum", aldus de politie.

Volgens de politie is het incident vastgelegd middels een camera van de gemeente Schouwen-Duiveland. De gemeente heeft de politie in kennis gesteld van de mishandeling. Door de recherche is vervolgens een onderzoek ingesteld naar de personen die hierbij betrokken zijn geweest. Inmiddels is de betreffende beveiliger opgespoord en aangehouden. De identiteit van de jongen en het meisje zijn echter nog onbekend.

De politie is nog op zoek naar het slachtoffer en het meisje dat zich bij hem voegde. De jongen droeg op het moment van het incident een zwarte broek, een zwarte jas. Hieronder droeg hij een wit shirt met zwarte strepen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Importzeeuw (7-7-2018 om 16:38)
Dat noemen we toch niet voor niks uitsmijters! Als de jongen zich misdraagt krijgt hij ermee aan de stok, en anders niet. Poging tot doodslag, kom op zeg, laat die man zijn werk doen!
Cookie-instellingen beheren