Auto in sloot bij 's-Heer Abtskerke

Toegevoegd: 07-07-2018, 19.48 uur

Door: Roland de Jong

’S-HEER ABTSKERKE - In de polder bij ’s-Heer Abtskerke is vanavond een eenzijdig ongeluk gebeurd. Er raakte niemand ernstig gewond.

De bestuurder raakte rond 18.50 uur in een bocht van de weg. De auto belandde met zijn neus in een ondiepe en droogstaande sloot. Het ongeluk gebeurde op de Noordweg. In de auto zaten twee personen. Zij bleven voor zover bekend ongedeerd.

De auto kwam er minder goed vanaf. De Volkswagen Golf, volgens de gegevens van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) nog maar een maand in het bezit van de huidige eigenaar, liep forse schade op. De auto is getakeld door bergingsbedrijf De Moor.

Rond 19.40 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boy (7-7-2018 om 20:50)
2 korte bochten na elkaar ,moet toch te doen zijn met een golfje!,,,