Dronken persoon vernielt kentekenplaat politieauto

Toegevoegd: 08-07-2018, 07.25 uur - Update: 08-07-2018, 15.56 uur

De vernieling vond plaats op de Hogezoom in Renesse.
De vernieling vond plaats op de Hogezoom in Renesse.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RENESSE - Een dronken persoon is vannacht aangehouden nadat hij in Renesse de kentekenplaat van een politieauto had vernield.

De vernieling vond plaats op de Hogezoom, vlakbij de kruising met de Jan van Renesseweg. Agenten hadden hun auto rond 02.35 uur geparkeerd om vervolgens lopend in het uitgaansgebied te surveilleren.

Op een gegeven moment werden de agenten er door omstanders op geattendeerd dat een kentekenplaat van hun auto gesloopt werd. Op de parkeerplaats troffen zij vervolgens bij een taxibusje een groep mannen aan. Eén van hen had de kentekenplaat inclusief houder onder zijn T-shirt verstopt. Deze 20-jarige man uit Bavel werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex.

Volgens de politie had de man een flinke hoeveelheid alcohol op en vond hij het achteraf een erg domme grap. "Hij heeft aangegeven de schade en de boete te betalen. Vanmiddag mocht hij weer naar huis", aldus de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (8-7-2018 om 10:28)
“ Volgens de politie werd de kentekenplaat onder het toeziend oog van de politie vernield. De politie wist de persoon aan te houden....” Hilarisch. Kan je nagaan waar de beveiligers daar mee te maken hebben. Poging tot doodslag.... bullshit.
jan (8-7-2018 om 08:58)
Als ze dit doen bij een burger dan zullen de heren niet ingrijpen,en als de burger aangifte doet Cq wilt doen dan word al gauw gezegd dit word niets voor zo´n delict dus SORRY !!! ze moeten maar eens van hun krent afkomen . En het word ook niet in de krant gezet met grote letters .
Governmind (8-7-2018 om 08:28)
"kentekenplaat onder het toeziend oog van de politie vernield." Die wou blijkbaar graag een nachtje in de cel doorbrengen.