Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (28) gewond bij ongeluk N62 Hoek

Toegevoegd: 08-07-2018, 10.40 uur
Man (28) gewond bij ongeluk N62 Hoek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij een eenzijdig ongeval op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Hoek is zaterdagavond een 28-jarige man uit Sas van Gent gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 18.55 uur op op de rijbaan richting de Westerscheldetunnel, vlakbij het viaduct Hoekseweg (N682). De man botste hier tegen de vangrail en raakte van de weg. Er kwam een ambulanceteam ter plekke om zich over de gewond te ontfermen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de politie reed de man onverzekerd rond. Zijn auto is total loss. Bergingsbedrijf Vermaat werd opgeroepen om het voertuig te takelen. Vermoeidheid speelde mogelijk een oorzaak bij de toedracht van het ongeluk.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren