Verwarde man met messen in Breskens

Toegevoegd: 08-07-2018, 17.17 uur

Verwarde man met messen in Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Een 23-jarige verwarde man uit Breskens heeft vannacht op het Spuiplein in zijn woonplaats omstanders flink aan het schrikken gebracht door in het openbaar met messen rond te lopen.

Rond 02.50 uur werd aan de meldkamer doorgegeven dat er een man met twee grote slagersmessen tussen het horecapubliek liep. "Vanwege de kermis was er nog veel publiek op de been. Een aantal mensen sloeg van schrik op de vlucht", zo vertelt de politie.

Agenten snelden op aanwijzing van omstanders naar de verdachte. Deze had de messen inmiddels afgegeven aan een beveiliger. De verdachte werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. De messen zijn in beslag genomen.

Na verhoor mocht de man weer naar huis.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (8-7-2018 om 19:04)
Verdachte mocht na verhoor weer naar huis?? Is het gevaar dan geweken?? Snap hier dus helemaal niets van! Sorry hoor!