Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Forse file door aanrijding A58 Rilland

Toegevoegd: 08-07-2018, 19.53 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een aanrijding op de A58 bij Rilland heeft zondag aan het begin van de avond voor flink wat oponthoud gezorgd.


Het ongeluk gebeurde rond 18.25 uur ter hoogte van Stationsbuurt op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Volgens de verkeersdienst van Rijkswaterstaat raakte door het ongeval de weg versperd. Er werd een ambulanceteam opgeroepen omdat er sprake zou zijn van een gewonde, maar meer details zijn niet bekend.

Rond 19.45 uur werd nog zes kilometer stilstaand verkeer gemeld, maar de weg was toen weer vrij en de file neemt inmiddels snel af. Het ongeluk zorgde overigens ook voor extra drukte op de Oude Rijksweg (N289). Verkeer probeerde namelijk vanaf de afslag Kruiningen/Yerseke parallel aan de snelweg te rijden, maar ook deze alternatieve route was dus niet zonder oponthoud.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750