Duinbrand Vlissingen snel bedwongen

Toegevoegd: 08-07-2018, 21.06 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Snel ingrijpen door politiemensen en strandwachten heeft vanavond kunnen voorkomen dat een duinbrand in Vlissingen zich verder uitbreidde.

Vlissingse strandwachten namen rond 19.55 uur forse rookontwikkeling waar vanuit het duingebied bij de Zwanenburg tussen het Nollestrand en Westduin. Uit voorzorg werd al snel opgeschaald naar grote brand. Drie blusvoertuigen en een waterwagen werden op pad gestuurd om te blussen.

De strandwachten namen al hun brandblussers mee en hebben samen met politieagenten de brand snel weten te bedwingen. Rond 20.10 uur kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven. De brandweer heeft nog wel nageblust. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reiger (8-7-2018 om 22:44)
Jeetje, kijk hoe snel dit zich uitbreidt.... Goed werk van Politie en Strandwachten, Toppie!!