Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee gewonden bij ongeluk Aagtekerke

Toegevoegd: 08-07-2018, 21.34 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Twee personen die op een motor zaten zijn zondagmiddag gewond geraakt toen zij in Aagtekerke achterop een personenauto botsten.

Het ongeval gebeurde rond 17.15 uur ter hoogte van de Agri Sneltank aan de Pekelingseweg. Net voor het tankstation raakte de motor met de voorzijde de trekhaak van een personenauto. De twee opzittenden van de motor raakten gewond. De inzittenden van de auto bleven ongedeerd.

Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke om de gewonden, een man en een vrouw, naar het ziekenhuis te brengen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de motor afgevoerd. Het verkeer kon het ongeluk om beurten passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750