Dronken Spanjaard weet niets meer van beroving

Toegevoegd: 09-07-2018, 20.39 uur

Dronken Spanjaard weet niets meer van beroving
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft gisteravond in de Scheldestraat in Vlissingen een dronken man opgepakt. Hij kon tegen de agenten geen zinnig woord zeggen en is daarom meegenomen naar een politiecel.

Vandaag is van de man een verklaring opgenomen. Het blijkt een 53-jarige man uit Spanje te zijn die sinds kort in Vlissingen woont. Hij verklaart dat hij zondag tussen 18.30 en 23.30 uur beroofd is van zijn zwarte lederen schoudertas en sieraden. In de tas zaten persoonlijke spullen (rijbewijs, identiteitskaart en bankpas) van de man.

De aangever vermoedt dat hij buiten westen is geraakt door toedoen van anderen. Hij kan zich echter niets van de avond herinneren. Daarom zoekt de politie naar getuigen die de man hebben zien lopen tussen de Kleine Markt in Vlissingen en de Scheldestraat in diezelfde plaats en weet wat er met hem gebeurd is.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750