Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw slaat met hamer om zich heen op politiebureau

Toegevoegd: 10-07-2018, 14.20 uur
De vrouw vernielde onder andere een computer en een ruit.
De vrouw vernielde onder andere een computer en een ruit.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - De politie heeft dinsdagmorgen een 43-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden na vernielingen op het politiebureau in Zierikzee.

Rond 09.00 uur waren enkele agenten in het politiebureau aan het Kerkhof aan het werk. Ook zat er een vrouw in de bezoekersruimte te wachten. Er kwam een andere vrouw het politiebureau binnen, die plotseling met een grote hamer (voorhamer) rond zich heen sloeg. Ze vernielde onder andere een computer en een ruit.

De agenten bedachten zich geen moment en hielden de vrouw aan. Hierbij gebruikten zij pepperspray. De vrouw is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Er raakte niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (11-7-2018 om 00:23)
Goede reactie van aanwezige agenten. Tjonge wat een aparte mensen zijn er toch. Er zal op het bureau later vast wel om gelachen zijn. Als je je recht met een hamer denkt te winnen ben je ver gezakt...
kees (10-7-2018 om 22:42)
Dat wordt 20 uur taakstraf in een timmerfabriek
Kees (10-7-2018 om 18:17)
Die moet een zware straf krijgen Agressie tegen agenten moet je nooit toestaan en geweld met een voorkamer van 5 kilo is gewoon een dodelijk wapen