Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 31 km

Illegale kampeerders op de bon bij Westkapelle

Toegevoegd: 10-07-2018, 17.08 uur
Illegale kampeerders op de bon bij Westkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - Dinsdagmorgen vroeg heeft de politie op de Westkapelseweg in Zoutelande en op de Schelpweg en de Zuiderhoofdweg in Westkapelle zes illegale recreanten bekeurd.


Het zogenaamde wildkamperen blijft een hardnekkig probleem. Voor de inwoners, de ondernemers en andere recreanten is dit een doorn in het oog. Zij doen regelmatig hun beklag over het groeiend aantal campers op parkeerplaatsen en de zeedijk. Maar ook het achtergelaten afval, dat over het strand en de duinen waait en de (natuurlijke) behoeften, die de illegale recreanten in de plantsoenen en duinen doen, leveren veel irritatie op.

Politie en buitengewoon opsporingsambtenaren van de gemeente Veere controleren regelmatig op het wildkamperen. Afgelopen nacht zijn zes mensen bekeurd. Ze hebben allen een proces-verbaal van 149 euro gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (10-7-2018 om 21:39)
In dit regeltjesland draait alles om geld. Als de boa's en politie nou ook zo heldhaftig optreden in probleemwijken, dan zie je ze niet. Een lijn trekken, voor wildparkeerders maar ook voor overlastgevers.
Jokko van der Sneuk (10-7-2018 om 21:28)
kampeer meters plaatsen 20€ per nacht op de zeedijk alleen voor voertuigen met toilet mooi plan, toch ¿¿¿
Michelle (10-7-2018 om 19:38)
Héél goed. Wanneer ze geld hebben om een camper te rijden kunnen ze ook op een camping gaan staan!
Cookie-instellingen beheren