Illegale kampeerders op de bon bij Westkapelle

Toegevoegd: 10-07-2018, 17.08 uur

Illegale kampeerders op de bon bij Westkapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - Dinsdagmorgen vroeg heeft de politie op de Westkapelseweg in Zoutelande en op de Schelpweg en de Zuiderhoofdweg in Westkapelle zes illegale recreanten bekeurd.

Het zogenaamde wildkamperen blijft een hardnekkig probleem. Voor de inwoners, de ondernemers en andere recreanten is dit een doorn in het oog. Zij doen regelmatig hun beklag over het groeiend aantal campers op parkeerplaatsen en de zeedijk. Maar ook het achtergelaten afval, dat over het strand en de duinen waait en de (natuurlijke) behoeften, die de illegale recreanten in de plantsoenen en duinen doen, leveren veel irritatie op.

Politie en buitengewoon opsporingsambtenaren van de gemeente Veere controleren regelmatig op het wildkamperen. Afgelopen nacht zijn zes mensen bekeurd. Ze hebben allen een proces-verbaal van 149 euro gekregen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patty Theuns (14-7-2018 om 12:05)
Wat zeuren we nou in het buitenland mag het nl wel. En dan doen dan ook heel erg veel Nederlanders. Hier is het allemaal om het geld te doen. Campinghouders verdienen zo geen geld en daar is het om te doen.
marja (11-7-2018 om 15:19)
ze moeten ook eens in de parken en woonbuurten in oostkapelle controleren ..komt ook voor
Popeye (11-7-2018 om 09:39)
@Michelle: was t maar zo n feest :-D
Jokko van der Sneuk (11-7-2018 om 08:40)
in andere landen doen ze niet zo moeilijk, kwa overnachten onderweg... hier wel.. omdat Nederland nu eenmaal "vol" zit met hangende ambtenaartjes die dit soort dingetjes bedenken.. regeltjes regeltjes, denk eens na op je kantoor... of bespreek het eens met anderen bij de koffie automaat.. GEWOON PARKEER METER OP DE DIJK in Westkapelle 20€ PER NACHT..voor campers alleen met toilet koop bonnetje dat onder de voorruit en klaar, centjes gaan dan naar gemeente Veere.
ad (11-7-2018 om 06:35)
goed koper dan een zeebaars vangen in de westerschelden dat is €500.00
adie (10-7-2018 om 21:44)
Ze rijden in dure campers maar zijn te beroerd om geld voor een camping uit te geven. Mag heel vaak gecontroleerd en beboet worden de komende weken.