KNRM redt surfer bij Veere

Toegevoegd: 10-07-2018, 17.14 uur

Door de sterke wind raakte de man in de problemen.
Door de sterke wind raakte de man in de problemen.
1
© Foto: KNRM Veere
Door: Manfred Berrevoets

VEERE - De KNRM van Veere heeft vanmiddag een 74-jarige surfer gered die in de problemen was gekomen.

De reddingsboot werd om 13.30 uur opgeroepen voor de hulpverlening op het Veerse Meer. Door de sterke wind raakte de man in de problemen. Hij is aan boord van de reddingsbootgenomen en naar de kant gebracht.

Verder heeft de KNRM nog diverse andere surfers uit het water gehaald en werd er gezocht naar een omgeslagen catamaran.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Shenk (11-7-2018 om 09:58)
Waar slaat die reactie op Michelle? Bewijzen? Denk je dat die man op deze leeftijd nog iets wil bewijzen? Laat de beste man lekker zijn sport/hobby uitoefenen. Respect dat hij dat nog doet op zijn leeftijd.
Ex surfer (10-7-2018 om 23:14)
Vroeger zwommen we gewoon naar de kant met spullen en al als het niet goed ging of wat afbrak. maar nu is het al snel ( de KNRM help ons wel ) die hebben neem ik aan ook wel wat anders te doen. Net als laatst omgeslagen klein zeilbootje moet de KNRM van uit Veere het hele veersemeer over varen om bij Kortgene te komen. leer eerst eens om te gaan met een bootje voor je het grote water opgaat dat heb ik ook als eerste geleerd. De KNRM is er naar mijn mening voor echte nood gevallen en dan ben ik trots op onze redders in nood. Bericht van een zeiler en KNRM donateur.
Statler (10-7-2018 om 22:46)
@Waldorf: Respect voor deze man. U komt u stoel in onze loge sowieso amper uit.
Michelle (10-7-2018 om 19:36)
Moet je op die leeftijd nog bewijzen dat je alles kan?
Waldorf (10-7-2018 om 18:47)
74? De zot.