Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 11-07-2018, 15.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Bij een ongeluk in Arnemuiden is vanmiddag een fietser gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 14.10 uur kwam de fietser door nog onbekende oorzaak in botsing met een automobiliste. Het ongeval vond plaats op de Molenweg ter hoogte van de Doeleweg. Er is een ambulance ter plaatse geweest die de gewonde met onbekend letsel naar het ziekenhuis heeft gebracht.

Naast de politie is ook de verkeerspolitie ter plaatse geweest. Nadat de situatie was vastgelegd kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
camiel (11-7-2018 om 16:08)
Het is daar absoluut gevaarlijk. Als je van de doeleweg komt zie je naar rechts helemaal niets aankomen door de te hoge laurierhaag. Van links zie je niks komen door de muur en hoge struiken en bomen. Verder zijn er automobilisten die denken daar de bocht Eau Rouge van Francorchamps in te herkennen en proberen die ook vol gas te nemen. Het zou de gemeente en politie sieren om dit punt veiliger te maken.