Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM wil tbs fatale overval Goes verlengen

Toegevoegd: 12-07-2018, 23.21 uur
OM wil tbs fatale overval Goes verlengen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De tbs met dwangverpleging die M. T. (40) uit Goes in 2002 werd opgelegd voor de doodslag op de Goese benzinepompexploitant Gillis Brouwer in 2001 moet volgens de deskundigen van de tbs-kliniek en de officier van justitie met twee jaar worden verlengd.


Voor dat misdrijf werd T. destijds na een eis van vijftien jaar veroordeeld tot tien jaar cel en tbs met dwangverpleging. Samen met een plaatsgenoot overviel T. het pompstation en stak vrijwel direct in op Brouwer. Deze overleed ter plaatse.

De buit van de overval bedroeg niet meer dan een paar pakjes sigaretten. De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (13-7-2018 om 18:03)
Nooit meer vrij laten deze gek, justitie geef een goed voorbeeld aan alle andere loslopende gekken waar dit land rijk aan is. Nooit meer vrij, nooit meer.
Cookie-instellingen beheren