Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 254 km

Dronken bromfietser is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 13-07-2018, 16.45 uur
Dronken bromfietser is rijbewijs kwijt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De politie heeft afgelopen nacht een 20-jarige bromfietser uit Hulst betrapt op rijden onder invloed.


De jongen viel in zijn woonplaats op omdat hij met hoge snelheid reed. Bovendien had hij een kapot achterlicht. Toen de agenten de bestuurder staande hielden roken zij een alcohollucht. Het bleek dat de jongeman zes keer teveel had gedronken.

Het rijbewijs van de bromfietser is ingevorderd. Hij kreeg een rijontzegging van twee maanden en een boete van 225 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KeeK (13-7-2018 om 17:41)
Goedzo gerechtigheid ! Ik heb nu nog steeds discussies in cafe van mensen die er van overtuigd zijn fietsen en scooter mag wel na het stappen en auto rijden met drank is verboden.. Op de fiets en scooter mag je ook niet rijden met alcohol of drugs snap dat dan, ook dan ben je een weggebruiker !!! Mooi gedaan, wie niet leren wil moet maar voelen !
Cookie-instellingen beheren