Honderd kilo cocaïne in vat ananassap

Toegevoegd: 13-07-2018, 16.50 uur

De drugs werd gevonden in een vat met ananassap. De drugs werd gevonden in een vat met ananassap.
De drugs werd gevonden in een vat met ananassap.
1 2
© Foto: Belastingdienst FIOD
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De Douane en politie hebben donderdag bij een bedrijf in Vlissingen honderd kilo cocaïne gevonden in een vat met ananassap.

De melding kwam van het bedrijf waar de vaten werden gelost. De drugs, met een straatwaarde van zo'n 2,5 miljoen euro, zijn door de Douane in beslag genomen en vernietigd. De Douane heeft de overige vaten van dezelfde partij gescand maar geen drugs aangetroffen.

De vaten waren afkomstig uit Zuid-Amerika en zijn met een containerschip binnengekomen in de haven van Rotterdam. Het HARCteam, een samenwerkingsverband tussen OM, Douane, Zeehavenpolitie en FIOD, heeft de zaak verder in onderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maximillian (14-7-2018 om 12:42)
Zeker gevonden hij de opruimwerken na de brand van vorige week??
AD, (13-7-2018 om 22:04)
Het is toch bekend dat Vlissingen een doorvoer haven is van drugs dus nu niet raar doen alsof dit vreemd is.