Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Stomdronken bestuurster plast op straat

Toegevoegd: 15-07-2018, 11.14 uur
Stomdronken bestuurster plast op straat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft zaterdagavond in Bergen op Zoom een 35-jarige vrouw uit Sluis aangehouden voor het rijden onder invloed.


Rond 23.15 uur meldde een alerte omwonende van de Kreukel in Bergen op Zoom dat er zojuist een personenauto die straat in was gereden. Mogelijk werd de auto bestuurd door een dronken vrouw. De vrouw had namelijk midden op straat geplast en had een fles uit het raam gegooid.

Agenten zijn een kijkje gaan nemen en troffen de auto met de vrouw aan. Ze was inmiddels alweer aan het rijden. De vrouw heeft op straat een blaastest moeten doen. Hier kwam uit dat zij veel te veel gedronken had en dus is ze meegenomen naar het politiebureau om een ademanalyse te ondergaan.

Na de blaastest op het analyseapparaat bleek dat zij 930 ug/l blies en dat is dus ruim vier keer meer dan is toegestaan. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd en zij heeft een dagvaarding meegekregen na overleg met de Officier van Justitie. Ze mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (19-7-2018 om 09:13)
tja ,,,trok even de "sluis" open midden op straat, je zal deze dronken bestuurster tegen komen op je fiets,,, en dan ook nog even een fles uit het raam.... ook al slecht voor je fietsbanden... aandacht vragen is aandacht krijgen in dit geval... dit geintje kost rond de 4000€ dit is wel inclusief de alcohol verkeer cursus.. en het bedrag voor de 930 ug/l goede actie van de kreukel bewoner...
Anoniempje (17-7-2018 om 09:53)
En dat alles in het kader, van onze veiligheid he!;))
wim (16-7-2018 om 06:39)
Wat brengt het alcohol toch veel mensen in de problemen zo ook deze vrouw als je zo iets doet om op straat te plassen door misbruik van te veel drank is een mens toe alles in staat maar dit zal toch veel geld kunnen kosten.
Johan (15-7-2018 om 21:33)
Misschien nog een boete erbij voor het wildplassen en rommel op straat gooien.
Cookie-instellingen beheren