Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 138 km

Inbraak in verhuurbedrijf Nieuwvliet

Toegevoegd: 15-07-2018, 16.30 uur
Inbraak in verhuurbedrijf Nieuwvliet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWVLIET - Zondagochtend rond 09.00 uur ontdekte de eigenaar van een fiets- en bromfietsverhuurbedrijf aan de Zeedijk in Nieuwvliet dat er in zijn bedrijf was ingebroken.


Bij aankomst zag hij dat er een deur was opengebroken door de inbrekers. Uit het bedrijf werd frisdrank, bier, een geluidsinstallatie en een onbekend geldbedrag meegenomen. Ook werd er schade aangericht aan apparatuur die in het bedrijf aanwezig was. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Vermoedelijk hebben de daders hun buit vervoerd in OLA-vuilnisbakken, want ook die zijn verdwenen. De eigenaar van het bedrijf heeft aangifte gedaan bij de politie. Die stelt een onderzoek in.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (16-7-2018 om 09:43)
De politie stelt een onderzoek in, tja vercriminalisering van Zeeuws Vlaanderen politie zie je niet, dan het beleid van de gemeenste Sluis pappen en nathouden pak het dubbel parkeren eens aan op de promenade in Breskens, deze Promenade verpauperd in no-time, is Breskens straks nog wel leefbaar, met al die Toeristen, stel je zelf maar eens die vraag (Is Breskens,Sluis straks nog wel leefbaar) ik zie straks de bewoners vertrekken naar rustige plaatsen, reken maar ze staren zich blind op toerisme maar het zal straks hun ondergang worden.
Cookie-instellingen beheren