Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Duo vast op verdenking van drugshandel

Toegevoegd: 17-07-2018, 09.39 uur
Duo vast op verdenking van drugshandel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie heeft maandagavond in Oost-Souburg twee personen aangehouden op verdenking van drugshandel.


De twee werden rond 20.20 uur aan de kant gezet nadat surveillerende agenten hen op een snorfiets hadden zien rijden over de Burgemeester Stemerdinglaan. De agenten schatten in dat de snorfiets namelijk harder reed dan de toegestande snelheid van 25 kilometer per uur.

Tijdens de identiteitscontrole van de twee opzittenden bleek dat zij vaker met de politie in aanraking waren gekomen. De twee werden verder gecontroleerd en vervolgens werden in de buddyseat van de snorfiets een weegschaaltje aan en ruim 14 gram cocaïne gevonden.

De twee werden vervolgens aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden ze vandaag verder gehoord. De snorfiets zal technisch worden onderzocht op het bureau. Met de rollentestbank zal worden gecontroleerd of de constructiesnelheid hoger is dan toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren