Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Man (34) vast voor stalken ex-partner

Toegevoegd: 17-07-2018, 14.12 uur
Man (34) vast voor stalken ex-partner
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagmiddag een 34-jarige man op heterdaad aangehouden toen hij zijn ex-partner aan het stalken was.


De man was naar de woning van de vrouw gegaan en kon door de politie worden betrapt. De man, een Vlissinger, werd aangehouden. De man is in verzekering gesteld en zit nog vast.

Volgens de politie heeft de vrouw aangifte tegen de man gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tessa (18-7-2018 om 17:23)
Beste ikke, mijn man is Inderdaad bevriend met hem, een collega. Hij wou een omgangsregeling met zijn zoon.
Ikke (18-7-2018 om 10:13)
Je bent een bekende van de aangehouden man anonymous? Dan zou je nog beter geïnformeerd moeten zijn ;)
Anonymous (18-7-2018 om 08:25)
Staat niet bij dat hij daar kwam om z'n zoontje te zien..
Ikke (18-7-2018 om 07:54)
Beste jaja Het klinkt alsof je deze mensen kent? Je kan niet over deze situatie praten als je het fijne er niet van weet en niet betrokken bent.! Ongeacht of je op 'foute' types valt of niet,is dit nooit te voorzien. Dus wat jij zegt zijn puur aannames.
wim (18-7-2018 om 07:06)
Weer zo'n persoon die zijn ex blijft schaduwen terwijl een ieder dat dient te weten en kan grote gevolgen hebben ,gelukkig voor de vrouw dat hij nu opgepakt is.
Vlissinger (17-7-2018 om 20:42)
@JaJa, heb je wel eens van een narcistische persoonlijkheidsstoornis gehoord? Deze gekken kopieeren op het begin de persoonlijkheid van hun slachtoffer om ze het gevoel te geven dat ze geweldig bij elkaar passen. Deze verborgen sadisten houden dit een tijdje vol en dan langzaam stap voor stap gaan ze hun partner afkraken en het gevoel geven dat ze niks waard zijn. Dit gaat op een hele sluwe wijze die steeds een stapje verder gaat. Slimme mensen gaan het op den duur wel zien waar zoiemand op uit is (sadistisch de macht houden over hun partner). Die wil dan stoppen met de relatie maar dat pikt een narcist niet. Google eerst op forums hoe je zo'n relatie het beste kunt stoppen om gevaarlijke situaties te vermijden. Bijv. de gray rock techniek
Cookie-instellingen beheren