Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in veld met hooi bij Lewedorp

Toegevoegd: 17-07-2018, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

LEWEDORP - In de polder bij Lewedorp heeft dinsdagmiddag een stuk land met hooi in brand gestaan. De brandweer rukte vanwege de droogte met diverse wagens uit.


De brand woedde tussen de Lewedijk en de Dekkersweg. Het vuur werd rond 15.20 uur ontdekt en verspreidde zich al snel tussen beide genoemde wegen. Er kwamen twee tankautospuiten en twee waterwagens ter plekke. Agrariërs hebben met watertanks ook een deel van het land gekoeld en geblust.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland had de brandweer het vuur rond 15.45 uur onder controle. Andere brandweerwagens die nog onderweg waren, konden rond dit tijdstip dan ook terugkeren naar de kazerne.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jantje (18-7-2018 om 10:02)
Ken je dat nina: ik hoor de klok en weet niet waar de klepel hangt?
Nina (17-7-2018 om 20:15)
Hulde aan de agraries. Die bluste het veld. De brandweer stond er bij keek ernaar en bluste na..