Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Roekeloze bromfietser aangehouden na achtervolging

Toegevoegd: 23-09-2006, 11.47 uur
Door: Politie Zeeland

OOSTBURG - Politie Zeeland heeft afgelopen nacht op de N58 ter hoogte van Oostburg een 16-jarige jongen uit de gemeente Sluis aangehouden.

Surveillerende agenten zagen de jongen op zijn bromfiets met hoge snelheid over de N58 rijden en gaven een stopteken. Hij zette zijn brommer aan de kant maar toen een van de agenten uit de auto stapte gaf hij gas en reed er snel vandoor.

Hierbij reed hij erg roekeloos zodat er gevaarlijke verkeerssituaties ontstonden. Uiteindelijk kwam hij met zijn bromfiets ten val toen hij op een rotonde de macht over het stuur verloor. Hij probeerde weer weg te komen maar dat lukte hem geen tweede keer.

De agenten vatten hem in zijn kraag. Hij is overgebracht naar het politiebureau en voorgeleid. Op het politiebureau is hem een blaastest afgenomen. Hij blies 300 ug/l (88 ug/l toegestaan).

Zijn bromfiets is in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren