Middelbrand voor duinbrand bij Dishoek

Toegevoegd: 17-07-2018, 22.57 uur

Door: Roland de Jong

DISHOEK - In de duinen bij Dishoek heeft dinsdagavond brand gewoed. De brandweer rukte met diverse wagens uit maar had het vuur snel onder controle.

Rond kwart over tien werden vlammen waargenomen bovenop het duin ter hoogte van het Vebenabos. De brand woedde tussen de strandpaviljoens Vloed en Piet Hein en er werd al snel opgeschaald naar middelbrand. Twee tankautospuiten en een waterwagen kwamen ter plekke.

De vlammen konden snel worden gedoofd en nadat het duin goed was gekoeld kon een nacontrole worden gedaan met behulp van een warmtebeeldcamera. De brand bleek volledig te zijn gedoofd en rond 22.30 uur werd het sein 'brand meester' gegeven.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750