Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Souburger nacht in cel na belediging op Facebook

Toegevoegd: 18-07-2018, 09.40 uur
Souburger nacht in cel na belediging op Facebook
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een inwoner van Oost-Souburg is dinsdagavond aangehouden vanwege een digitale belediging aan het adres van een plaatsgenoot.


De politie hield de man rond 21.00 uur aan in diens woning aan de Stuart Makkerstraat. Hij zou een plaatsgenoot hebben beledigd via een openbaar bericht op Facebook. Het slachtoffer deed aangifte. Van de verdachte zijn een computer en een telefoon in beslag genomen.

De man zit nog vast in een politiecellencomplex en wordt vandaag gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gerechtigheid (18-7-2018 om 23:50)
Als je keel wordt dicht geknepen.Verhoord de politie die persoon pas na drie weken.Heb je een persoon die jou gered heeft.Maar de dader hoeft nog geen minut te zitten.EEn getuigen is niet genoeg De volgen de keer dat de buurman dit doet mag je hopen dat er twee getuigen zijn.Maar dan is het te laat en ben je dood.Dit is met twe maten meten
Shiv (18-7-2018 om 20:37)
Juist Kees, Ik zou zeggen..willen jullie m naast je hebben?? Maar dan niet klagen he?? Want hij zal poeslief doen tegen je tot je n keer iets doet wat hem niet zint, dan laat je geen dag met rust. En John met je ik voel dat het slachtoffer vriendjes zou zijn met de politie..je zit er goed naast. Hij heeft mij en mn dochter ook regelmatig bedreigd. Nooit aangifte gedaan want de politie kon er niks mee. Nee dr moeten eerst doden vallen??!! En Kees...je drukt t nog heel zachtjes uit. Want het was en is nog steeds n hel als je met die persoon te maken hebt. Waar je ook bent..hij zal hoe dan ook t leven zuur maken van n ander.
Shiv (18-7-2018 om 16:58)
Wel fijn al dat commentaar. Want jullie weten om wie t gaat!! Jullie weten wat diegene die is opgepakt allemaal op zn kerfstok heeft. Toch? Als t jullie buurman zou zijn dan piepen jullie wel anders! Wordt tijd dat ie niet meer los loopt.
Kees (18-7-2018 om 15:14)
Wat een kortzichtige berichten weer. Ben een bewoner van de straat waar de verdachte is aangehouden. Deze man met veel problemen zorgt al jaren voor overlast. Dreigementen intimidatie en ga zo maar door! De persoon die zorgde voor de aanhouding had alle redenen. Ik vind het goed dat de politie heeft ingegrepen! Lekker makkelijk mensen die van achter hun schermpje hard lopen te roepen hoe belachelijk het is. Tot je zelf naast deze persoon woont. Dan piep je wel anders!
John (18-7-2018 om 14:43)
Iets zegt me dat het "slachtoffer" goeie vriendjes is met de politie. Weer een mooi voorbeeld waarom de politie niet meer serieus wordt genomen, voor dit soort dingen hebben ze wel tijd maar ondertussen laten ze de echte criminelen lopen. En maar klagen dat ze meer loon willen en geen respect meer krijgen.
Renata (18-7-2018 om 13:28)
WTF? Belachelijk. Lekker dictatuurtje wordt het hier.
Cookie-instellingen beheren