Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Terneuzenaar mishandeld in centrum Vlissingen

Toegevoegd: 20-12-2003, 17.26 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Vrijdagavond tussen 21.00 uur en 21.30 uur is een 34-jarige man uit Terneuzen in een horecagelegenheid aan de Badhuisstraat in Vlissingen mishandeld.

Toen de Terneuzenaar, bij het verlaten van de horecagelegenheid, zijn jas van de kapstok wilde pakken werd hij door een onbekende man beetgepakt, geschopt, geslagen en buiten op de stoep gegooid.

Toen de 34-jarige man de volgende dag terugkeerde om zijn jas, die was blijven hangen, op te halen was zijn bril uit een jaszak weggenomen. De bril heeft een waarde van enkele honderden euro's.

De man hield aan de mishandeling gescheurde enkelbanden en kneuzingen over. De aanleiding voor de mishandeling is onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren