Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Op heterdaad betrapt bij fietsendiefstal

Toegevoegd: 18-07-2018, 10.54 uur
Op heterdaad betrapt bij fietsendiefstal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagavond in Middelburg een fietsendief aangehouden nadat een voorbijganger deze op heterdaad had betrapt.


De passant zag rond 22.45 uur dat bij de fietsenstalling bij het NS-station aan de zijde van de Segeerssingel iemand aan het rommelen was met een mountainbike. De man was de wielen van de fiets aan het demonteren. De politie werd gewaarschuwd en die heeft de man aangehouden. Het gaat om een 33-jarige Vlissinger. Hij zit nog vast en wordt vandaag verhoord.

De fietswielen zijn door de politie meegenomen naar het bureau. De rechtmatige eigenaar kan zich daar melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hapsnap (18-7-2018 om 15:51)
Je zal maar naar huis willen, 's avonds, kun je lopen omdat er een aso je frame van je fiets of de wielen heeft gestolen…. De beste straf: maandag in Goes de hele dag door de binnenstad met bord aan z'n nek matt de tekst" Hier loopt een fietsendief". Op dinsdag door Vlissingen, woensdag door Terneuzen en op donderdag door Middelburg.. op de vrijdag, zaterdag en zondag laten vegen, natuurlijk in z'n eentje en nog steeds met dat bord aan z'n nek. Ik maak dat bord wel, helemaal gratis en voor niks.
Cookie-instellingen beheren