Vier kinderen uit zee gered bij Cadzand

Toegevoegd: 18-07-2018, 19.38 uur

De strandwachten kregen hulp van een kitesurfer.
De strandwachten kregen hulp van een kitesurfer.
1
© Foto: Strandpost Cadzand
Door: Roland de Jong

CADZAND - Bij het strand van Cadzand zijn dinsdag vier kinderen uit zee gered. Zij waren in problemen gekomen.

Volgens de lifeguards van de strandpost Cadzand hadden de vier last gekregen van de sterke stroming en hoge golven. Strandwachten en een oplettende kitesurfer schoten te hulp. De vier konden veilig naar het strand worden gebracht.

De reddingsbrigade grijpt het incident aan om ouders aan te sporen altijd goed op hun kinderen te letten tijdens het zwemmen en niet te ver de zee op te gaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anoniem (18-7-2018 om 22:06)
Dank aan de kite-surfer en de jongens en meiden van de reddingsbrigade/strandwacht RSG jullie hebben maar weer eens bewezen dat jullie onmisbaar zijn. 4 kinder in nood gered ik weet wat er door jullie gedachten als jullie met zo'n resque bezig zijn. gelukkig is het goed afgelopen en kunnen jullie dit vlug verwerken. Hopelijk komen jullie nog jaren naar onze stranden.