Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 205 km

Mannen zetten zaag in boom gemeente Goes

Toegevoegd: 18-07-2018, 19.49 uur
De gemeente Goes zal aangifte doen.
De gemeente Goes zal aangifte doen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht ingegrepen toen twee mannen in de wijk naast het politiebureau in Goes bezig waren om een grote tak uit een boom te zagen.


De mannen waren even na middernacht gezien door een getuige, welke de situatie opmerkelijk genoeg vond om de politie te informeren. Er werd gemeld dat een boom omgezaagd zou worden maar ter plekke bleek het alleen om een grote tak te gaan. Er was echter sprake van een boom van de gemeente en de mannen hadden geen toestemming en waren dus illegaal aan het werk.

De politie sommeerde de mannen hun activiteiten te staken. Nadat hieraan gehoor was gegeven werd de identiteit van de mannen vastgesteld. Ze gaven aan dat de tak zorgde voor te veel schaduw. De gemeente Goes zal aangifte doen. Hierna zullen de mannen verhoord worden. Een officier van justitie zal zich vervolgens verder over de zaak buigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (19-7-2018 om 14:48)
De rechter kan niet anders dan een voorbeeld stellen in deze zaak ! Men mag nu eenmaal niet 'het recht' in eigen hand nemen, en ook geen zaag. Wees blij met het weinige groen wat er nog in het straatbeeld is in ons landje, waar bijna iedereen zeurt over de leefomgeving maar wél de tuin vol legt met lelijke tegels. Als mensen nu eens meer groen in hun tuin zouden zetten is er gelijk minder fijnstof, bomen en planten leven van co2 en zetten dat om in zuurstof. Dan hoeven we uiteindelijk idd minder belastingen te gaan betalen voor uiteindelijk onzinnige, lelijke en dure oplossingen van regels/opdrachten die ons door Brussel worden opgelegd.
Jac (19-7-2018 om 11:58)
Een half bos omkappen voor vakantieparken blijkt geen probleem. Maar een tak van een boom halen omdat de gemeente dit vertikt om te snoeien...... ik kan mij er wel iets bij voorstellen. Hier in Vlissingen ook ruzie omdat de gemeente het hier in de straat vertikt om de bomen te snoeien. Maar wij moeten wel gewoon de gemeentelijke belastingen betalen.... Een falend groenbeleid kan de sfeer in de straat/wijk behoorlijk verpesten, word nogal eens onderschat.
Linda (19-7-2018 om 10:02)
Zal een zware zaak worden als het om zich er over buigt pffff niks beter te doen Pedo s laten lopem of heeft de officieerr ook een vinger in de Pap
Jokko van der Sneuk (19-7-2018 om 08:34)
zoiets moet je overdag doen rond 8 uur, allebei een overall aan zelfde kleur als de groen voorziening.. dat valt veel minder op, hier zijn ook delen "verdwenen"van bomen.. (tip van Jokko)
Rien (19-7-2018 om 08:28)
Als mensen nu eens eerst met elkaar praten in plaats van gelijk te gaan bellen. Iedereen zit maar te denken mag dit wel wag dat wel wat die ander doet. Beter even vragen dan is het misschien duidelijk en had de beller best even kunnen helpen. Nu weer hoop gedoe omdat iemand zelf iets wil oplossen. Gr Rien
Vlissinger (19-7-2018 om 07:50)
en terecht! van andermans eigendom afblijven
Cookie-instellingen beheren