Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
82 files van totaal 296 km

Beginnend bestuurders met slok op

Toegevoegd: 19-07-2018, 09.24 uur
Beginnend bestuurders met slok op
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - De politie heeft de afgelopen nachten in Scharendijke en Renesse beginnende bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


In de nacht van dinsdag op woensdag werd net buiten Renesse iemand aan de kant gezet voor een controle. Deze beginnend bestuurder moest ook een blaastest doen en deze gaf de indicatie dat de persoon te veel alcohol had gedronken. De beginnend bestuurder blies 150 Ug/l terwijl voor hem maar 88 Ug/l was toegestaan. Hij kreeg een boete van 125 euro en en een algeheel rijverbod van 1 uur.

Vannacht was het raak op de Brouwersdam Binnenzijde bij Scharendijke. Agenten zagen hier rond 03.30 uur een voertuig slingerend over de weg rijden. Opnieuw bleek er sprake te zijn van een beginnend bestuurder die te veel alcohol op had. De ademanalyse op bureau Renesse gaf als resultaat 270 U/gl. De verdachte verliet het bureau met een boete van 300 euro in het vooruitzicht en een algeheel rijverbod van 3 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (19-7-2018 om 12:12)
Een rijverbod van 1 en 3 uur en dan maar over de boetes maar niet te praten, wel ze zullen er veel van leren, Dit is te gek voor woorden gewoon rijbewijs in nemen en opnieuw lessen en over 5 jaar examen doen. Deze flauwe kul moet je goed aanpakken met deze moordenaars met 4 wielen punt uit.
Michelle (19-7-2018 om 11:02)
Véél te soft. Gelijk innemen dat rijbewijs!
Cookie-instellingen beheren