Vakantie beëindigd vanwege drugsbezit

Toegevoegd: 19-07-2018, 09.48 uur

Vakantie beëindigd vanwege drugsbezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Voor een 16-jarige jongen is woensdagavond laat een einde gekomen aan zijn vakantie op Schouwen-Duiveland. Hij werd betrapt op drugsbezit.

Beveiligers van een camping constateerden dat de jongen drugs bij zich had. De politie werd gewaarschuwd en de jongen verklaarde ruim 10 gram hasj bij zich te hebben. De beveiliging heeft hem vervolgens van de camping verwijderd.

"In verband met zijn leeftijd wordt door ons een zorgmelding opgemaakt", zo laat de politie weten. De vader van de jongen heeft deze, nadat deze eerst 2 uur naar Renesse moest rijden, opgehaald.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (5-12-2018 om 13:38)
prima gedaan. zo hard mogelijk optreden. en stoppen met het gedoogbeleid. goed gedaan, beveiligers.
linda adam (20-7-2018 om 14:31)
ik blowde om mijn 14de al en coke op latere leeftijd niks mis met mijn brain hoor ze kunnen beter eens kijken naar de pillen van de farmaceutische industrie die zijn veel schadelijker namelijk
Miranda (19-7-2018 om 23:44)
Overdreven?! Ik ben moeder van een 16jarige en zou maar wat blij zijn dat de politie zo op zou treden als dit mijn kind was geweest. Drugsgebruik bij een kind in de groei is niet onschuldig. Die hersenen zijn vollop in ontwikkeling. Vraag maar aan de politie en trauma-artsen hoe “onschuldig” het is. Ja meestal gaat het goed, maar ik ik wil ze de kost niet geven die een bad trip hebben en de meest gekke dingen doen. Bovendien is de jongen betrapt op drugsbezit door de beveiliging van de camping (hoe wist die dat? Gedrag?) en daarom van de camping gegooid, had de politie niets mee te maken.
Rep (19-7-2018 om 23:21)
Triest? Absoluut niet! Misschien kan zijn leven nog gered worden! Van de meeste mensen die drugs gebruiken komt nl niks van terecht. En op jongerencampings hebben ze inderdaad beveiligers in Renesse.
Thijs (19-7-2018 om 14:24)
Want kinderachtig om vanwege zo'n BS reden iemand zijn vakantie te verpesten. "In verband met zijn leeftijd wordt door ons een zorgmelding opgemaakt", zo laat de politie weten. Als je als burger slachtoffer wordt van een misdrijf dan komt de politie veelal niet eens. Dit zal wel weer geld opleveren....
middelburg (19-7-2018 om 12:31)
absoluut niet overdreven!!!