Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 426 km

Burgemeester Hulst sluit drugspand

Toegevoegd: 19-07-2018, 12.14 uur - Update: 19-07-2018, 14.02 uur
Burgemeester Hulst sluit drugspand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Op last van de Hulsterse burgemeester Jan-Frans Mulder wordt een pand in Hulst gesloten. Dat gebeurt vanwege de vondst van drugs en een niet in werking zijnde wietkwekerij.


Volgens de gemeente Hulst gaat het om een woning met garage aan de Van der Maelstedeweg. Ter plekke werd 87 gram hennep aangetroffen. Daarnaast trof de politie bij een doorzoeking in de garage een niet in werking zijnde hennepkwekerij aan.

De sluiting vindt plaats op basis van het Damoclesbeleid en gaat in op woensdag 25 juli en geldt voor een periode van drie maanden. Het Damoclesbeleid houdt onder meer in dat wanneer in een pand meer dan dertig gram softdrugs wordt aangetroffen, het pand tijdelijk wordt gesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (19-7-2018 om 15:07)
Te triest voor woorden. Wiet hoort er tegenwoordig nu eenmaal bij... accepteer het nu maar! We zullen maar niet over alcohol beginnen zeker....
Cookie-instellingen beheren