Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto vliegt van talud 1e Deltaweg Colijnsplaat

Toegevoegd: 19-07-2018, 13.44 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Bij de Eerste Deltaweg in Colijnsplaat is donderdagochtend iemand gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval.

Het slachtoffer zat in een auto die rond 11.15 uur door onbekende oorzaak op de parallelweg tegen het hekwerk van een viaduct reed en vervolgens van een talud reed om uiteindelijk tot stilstand te komen in een sloot. Het ongeluk gebeurde in de buurt van de brug Kats.

De ambulancedienst is ter plekke gekomen en de gewonde is overgebracht naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf De Moor heeft de personenauto rond 12.30 uur getakeld. De provincie heeft zich over het beschadigde hekwerk ontfermd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750