Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 291 km

Flinke schade bij botsing Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 19-07-2018, 14.14 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen is vanmiddag een personenauto achterop een taxibusje gebotst. Er was alleen materiële schade.


Het ongeluk gebeurde rond kwart over twaalf. De Sloebrug was even daarvoor open geweest om boten doorgang te verlenen over het Kanaal door Walcheren. Achter de slagbomen van de brug had zich flink wat verkeer verzameld en toen de bomen weer omhoog gingen, was het aardig druk op de Sloeweg.

Verkeer dat richting het centrum van Vlissingen reed moest ritsen en hierdoor moest het verkeer op de rechter rijstrook afremmen. De bestuurder van de personenauto merkte dit te laat op. Het voertuig reed achterop een taxibusje. Er ontstond flink wat schade. De ambulancedienst werd gewaarschuwd maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft zowel de personenauto als het busje getakeld. Vanwege het ongeluk waren twee rijstroken tijdelijk dicht. De politie leidde het verkeer langs het ongeval. Rond 13.20 uur waren de beide voertuigen geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren