Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
94 files van totaal 346 km

Wielrenners gewond bij botsing in Sluis

Toegevoegd: 19-07-2018, 14.54 uur
Wielrenners gewond bij botsing in Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUIS - Twee wielrenners zijn woensdagavond gewond geraakt toen zij met elkaar in botsing waren gekomen. Dat gebeurde in Sluis.


De slachtoffers reden samen in een groep bij de Rondweg en kwamen rond 20.50 uur tijdens een sprint met elkaar in botsing. Ze raakten beiden gewond en de ambulancedienst kwam ter plekke om hen te onderzoeken.

De beide slachtoffers zijn voor nader onderzoek afgevoerd naar een ziekenhuis in België.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (19-7-2018 om 22:25)
Wij mogen ook niet scheuren op de openbare weg, zoek maar een circuit op met die veel te snelle fietsen of hou je aan de snelheid!
Jan (19-7-2018 om 22:12)
Persoonlijk vind ik dat wielrenners een sportverzekering moeten nemen. Ze nemen vaak willens en wetens grote risico's. Waardoor er onnodige uitval is op het werk, en de zorgkosten voor de samenleving mede hierdoor onnodig stijgen. Deze sportverzekering zag en zie je ook bij bepaalde andere risicosporten zoals voetbal.
Cookie-instellingen beheren