Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 183 km

Politie doet oproep aan dronepiloot Koudekerke

Toegevoegd: 19-07-2018, 18.20 uur
Politie doet oproep aan dronepiloot Koudekerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De politie heeft via social media een oproep gedaan aan een persoon die kennelijk al enkele dagen af en toe boven Koudekerke vliegt.


Via Instagram roepen de wijkagenten van de gemeente Veere de piloot op om begrip te tonen voor het feit dat het vliegen als overlastgevend wordt ervaren. De politie wijst er bovendien op aan dat voor het vliegen met drones regels zijn opgesteld.

Volgens de politie is de drone al enkele dagen achter elkaar waargenomen. "Niet voortdurend, maar voor korte perioden", aldus de wijkagenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Grooten (20-7-2018 om 08:05)
uit de lucht schieten ,over en uit zijn irritante dingen
wagenaar (20-7-2018 om 07:59)
Vlieg alleen overdag houd de drone altijd in zicht. Vlieg nooit hoger dan 120 meter. Leer je drone kennen. Vlieg nooit boven bebouwing, wegen en mensen. Vlieg nooit in no fly zones zoals rondom vliegvelden. Geef altijd voorrang aan ander vliegverkeer. Vlieg nooit tegen betaling of voor zakelijke doeleinden. Respecteer andermans privacy en rust. Gebruik je verstand!!!
Marco Selen (20-7-2018 om 02:35)
Er vliegt al zeker 2 jaar met enige regelmaat een drone boven Koudekerke, het natuurgebied en de duinen tot aan Vlissingen. Deze persoon zet ook z'n beelden online.
Mike (20-7-2018 om 01:22)
Dat is een hele slimme wijkagent "Niet voortdurend, maar voor korte perioden" zoiets heeft een batterij, vandaar!!
peter (19-7-2018 om 20:43)
Vliegen Boven bebouwing is in ieder geval verboden... Dat weten veel mensen niet , zelfs speelgoed drones , maakt niet uit...
janse (19-7-2018 om 20:02)
Als dat overlast bezorgt schiet dat klote ding dan uit de lucht,zo moelijk is dat toch niet.
Cookie-instellingen beheren