Felle brand richt schade aan in Aardenburg

Toegevoegd: 20-07-2018, 06.15 uur

Door: Roland de Jong

AARDENBURG - Een felle brand achter enkele huizen aan de Herenweg in Aardenburg heeft vannacht flink wat schade aangericht.

Een omwonende werd rond 04.20 uur wakker en merkte op dat een personenauto in brand stond. De brandweer werd gebeld en in de tussentijd sloeg het vuur over naar een paardentrailer, twee brommers en een schuurtje.

Vanuit Aardenburg en Sluis kwamen blusvoertuigen ter plekke. De brandweer van Oostburg rukte uit met een waterwagen. Toen de brandweer arriveerde had het vuur al flink om zich heen gegrepen. Direct werd ingezet op het voorkomen van overslag naar de omliggende schuren en woningen. Dit is gelukt. Wel liep één schuur aan de buitenzijde schade op.

De brandweer kon rond 05.25 uur het sein 'brand meester' geven. De politie heeft de locatie inmiddels afgezet met linten in afwachting van nader onderzoek naar de oorzaak van de brand. Mogelijk is er namelijk sprake van brandstichting. Zowel het schuurtje als de trailer, de auto en de brommers gingen in vlammen op.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750