Weerbericht:
Perioden met zon en een lokale (onweers)bui, morgen meer onweersbuien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Passagier ongeluk 1e Deltaweg aangehouden

Toegevoegd: 20-07-2018, 13.07 uur
De bestuurster van de auto raakte gewond.
De bestuurster van de auto raakte gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KATS - Bij het ongeluk gisteren op de Eerste Deltaweg tussen Kats en Colijnsplaat heeft de politie een passagier aangehouden. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens een woordvoerder vernielde de man allerlei zaken in de auto. Hij veroorzaakte hierdoor een gevaarlijke situatie op de weg. Uit een speekseltest bleek dat hij amfetamine had gebruikt. Er werd een arts gewaarschuwd maar de man weigerde mee te werken aan een bloedproef.

De man is donderdagmiddag verhoord en mocht rond 18.15 uur het cellencomplex verlaten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Bij het ongeluk raakte de bestuurster van de auto gewond. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide betrokkenen zijn afkomstig uit Kortgene.

Het incident vond volgens de politie plaats in de relationele sfeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper; (20-7-2018 om 15:18)
Als dat er een van mij was , sloeg ik hem kort en klein, en mocht hij daar over zijn beklag doen was hij vroeg of laat nog een keer aan de beurt. dergelijke korte lontjes zijn zo onder controle met wat meer vrijheid van handelen door diverse overheids eenheden, maar ja de wollen sokken partijen he bumper: