Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

File na aanrijding op A58 bij Kruiningen

Toegevoegd: 20-07-2018, 13.14 uur - Update: 20-07-2018, 14.43 uur
Het ongeluk zorgde op de A58 voor het nodige oponthoud.
Het ongeluk zorgde op de A58 voor het nodige oponthoud.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Een aanrijding op de A58 bij Kruiningen heeft vrijdagochtend voor oponthoud gezorgd. Er ontstond een file van enkele kilometers.

Het ongeval gebeurde rond 11.00 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Tussen Kruiningen en Krabbendijke reed een personenauto tegen de achterzijde van een Duits personenbusje. De personenauto werd bestuurd door een 26-jarige inwoner van het Duitse Weingarten, in de auto zat een 20-jarige vrouw uit Philippine.

De ambulancedienst werd opgeroepen maar na controle bleek volgens de politie dat geen van de betrokkenen mee hoefde naar het ziekenhuis. Er werd een bergingsbedrijf ingeschakeld omdat beide wagens getakeld moest worden. Binnen drie kwartier was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750